Skrivet av: Anne Sofie | 01 september 2009

Nästan 1 vecka gamla

För en vecka sedan sjönk Miras temperatur och vi var väldigt förväntansfulla. Äntligen! Valparna är nu snart 1 vecka gamla och det har varit en turbulent vecka men många berg-och- dalbanor rent känslomässigt Nu är läget stabilt och vi kan bara njuta av varenda minut med valparna. De växer så det knakar och dagens vikt ligger på 585 gram för hanen 0ch 520 gram för tiken. Inte så konstigt de ökar så snabbt med tanke på de bara är två om maten.

Hanen ligger med huvudet på tiken

Hanen till vänster

I kväll börjar en ny träningsgrupp i agility som jag ska leda. Ska bli roligt och spännande och se vilka ekipage som kommer samt hur långt de har kommit i deras utveckling. De har samtliga gått en grundkurs under våren. Jag kommer bara ta med mig Silaz idag och träna med honom. Han behöver störningsträning så han har lite svårt att fokusera på mig och vill hellre springa fram och leka med andra hundar eller sno deras leksaker… Tror även han passar in rätt så bra i gruppen med tanke på hans utveckling och färdigheter på agilitybanan. Han är bara 14 månader gammal och jag ville inte köra på för mycket innan han var röntgad.


Responses

  1. Som sagt,får man inga egna valpar så får man följa med i vad som händer hos andra uppfödare. Jag tycker det är väldigt trevligt när man kan göra det på detta viset. Ska bli väldigt spännande,å se om dom blir lika förtjusande vackra som sina föräldrar! Å, vad dom får för namn. Hoppas det var en givande agilitykväll med Silaz. Själva har vi agilityträning nu ikväll. Må regnandet ha upphört till dess.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: