Skrivet av: Anne Sofie | 23 oktober 2010

Zoes MH

Kl 8 i morse bar det av till Laröd och Helsingborg brukshundklubb. Vår rasklubb SvkFUR hade anordnat MH för våra ungerska raser. Vilket tillfälle!

Kl 11 var det vår tur och jag tycker att Zoe reagerade ungefär som jag hade förväntat mig. Höll väll inte helt med beskrivaren i att Zoe kikade sig över axeln för att hitta flyktvägar efter att ha sett videon som min pappa tog… Men men. Videon kommer ni att få se och då får ni göra er en egen uppfattning av hennes MH. Beskrivaren tyckte att Zoe var en roligt hund! Någon i publiken tyckte hennes kamp var nästan värre än en rottweiler och testledaren sa åt mig att jag kunde montera Zoe loss från trasan… Ja hon ÄLSKAR kamp! Så jag förstår inte heller helt ett av betygen där. Men inget var dåligt.

Lilla bytet undrar jag om hon alls såg första gången. Andra gången gav hon sken av att vilja springa efter men stannade upp efter några meter då jag inte följde med. Vet inte om det faktum att hon lever i flock kan ha påverkat här. Hon springer aldrig efter något själv utan de är alltid ett gäng. Bara en tanke.

Hela protokollet hittar ni HÄR

Annonser

Responses

  1. Det där var toppen för den lilla pumitösen. Grattis!

  2. Det såg jättebra ut. Grattis!!

  3. Tack så mycket 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: