Skrivet av: Anne Sofie | 29 november 2010

Nordisk vinnare 2010

Helgen har jag spenderat i Norge och på Nordisk Vinnare 2010 i Lilleström. Vi körde dit i lördags och sov över på en Kurs och Konferensgård i Siggerud strax utanför Oslo. Helt okej ställe som erbjöd en god trerätters middag. Det hade under dagen varit problem med hotellets datasystem och vårt bokade rum fanns inte kvar men som tur var fanns det enkelrum som var ganska rymliga och uppbäddade till två. Vi tängde ihop oss i ett rum och krävde rabatt vilket vi också fick i stället för att betala fullpris för två enkelrum.

Gården låg mitt ute i skogen vid en sjö så goda rastningsmöjligheter fanns det. Just detta var en stor anledning till valet av övernattningställe. Alternativet var hotell i Oslo och det kändes inte så lockande.

Jag hade med mig tre hundar och samtliga fick något med sig hem 🙂 Silaz blev 2 bästa hane med R-CACIB som blir CACIB då hanen som vann över honom redan är Int Ch. Så nu har Silaz CACIB i Tyskland, Danmark och Norge. Han är inte ställd på internationell utställning i Sverige ännu.

Zoe hade precis fyllt 15 månader men enligt norska regler fick hon ställas i juniorklass vilket jag gjorde. Denna vann hon och fick titeln Nordisk Juniorvinnare 2010. Hon slutade som 3 bästa tik och fick Certet!

Phebe har bara varit i Norge en gång tidigare och fick då Cert på deras rasspecial, så norsk champion var hon redan. Jag ville ha ett sista CACIB för att få hennes Internationella championat klart – och det fick vi!!! Egentligen är hon veteran men dessa får inte tävla om CACIB så hon ställdes i championklass. Phebe blev BIM och fick därmed titeln Nordisk Vinnare 2010!

Tyvärr togs inga foton alls från utställningen men hittade en gammal bild från när Phebe blev Nord V-07 i Stockholm tillsammans med sin kullbror Lucaz.

 

Annonser

Responses

 1. Skickar ett stort grattis här med till dig och dina fina hundar ❤

  • Tack snälla 🙂 Hmmm saknade Lucaz och dig vid denna NordV-utställning 😉 Men roligt det gick så bra med dina kaniner i helgen!!! Grattis!

 2. Grattis till de fina resultaten i Norge.

  MVH

  Camilla

  • Tack så mycket Camilla 🙂

 3. JÄTTE GRATTIS till de fina Norska Resultaten.

  Det är du väl värd!

  • Tack tack! 🙂

 4. Grattis till dom fina resultaten 🙂

  • Tack Sara!

 5. Grattis till fina vinster i Norge!

  • Tack!

 6. Gratla med flotte resultater i Lillestrøm 🙂

  • Tack! Tur för mig att du inte var där med Alfa 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: