Skrivet av: Anne Sofie | 25 januari 2011

Så typiskt

Jag vet inte vad  det är med inomhusträningar och mina hundar. Nu har jag för andra gången i livet möjlighet att träna agility i ridhus en gång i veckan och därtill lite roliga träningstävlingar. Vi åkte till ridhusträningen första gången och träningen gick jättebra efter två månaders uppehåll.

Söndagen efter var ridhuset avstängd därför att ridklubben var rädda för att taket kunde rasa in till följd av tung snö som fått hela byggnaden i svängning.

Helgen efter åker jag och tävlar ett lopp som ju gick sådär (min egna dåliga insats). På kvällen kunde jag konstatera att Mira var förkyld och Zoe var definitivt förkyld i söndags morse. Med den vetskapen valde jag att ställa in träningen i ridhuset för att inte utsätta (ytterligare) hundar för smitta.

Jag hoppas att Silaz håller sig frisk så vi kan träna på söndag men just nu är det osäkert. Nästa ridhusträning är först den 20/2 och då med minimalt med tid avsatt till fri träning (kursen går före som jag ska hjälpa till med)…  Kanske det blir en träningstävling den 5/2 och en inofficiell den 12/2. Har ännu inte bestämt mig. Det nästa jag väntar är att Zoe ska börja löpa men ännu inga tecken på detta. Hon har bara löpt en gång (började 2 maj 2010 så hon verkar ha långt mellan löpen)

Första gången jag hade möjlighet att träna i ridhus, och jag var inbokad och allt, drog Mira på sig en ligamentskada strax före första träningen. Jag trodde hon läkt men icke, hon drog upp skadan under andra träningspasset och så var det kört.

Nu längtar jag verkligen till våren och snöfria träningaplaner! För detta suger just nu.

Annonser

Responses

  1. Det går visst lite troll i din träning i ridhus.. Hoppas att alla hundar blir friska fort.

  2. Otur men som sagt våren kommer snart. Nu är jag trött på vintern och all snö.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: