Skrivet av: Anne Sofie | 04 februari 2011

Köksträning

Redan fredag! Först lite nya roliga nyheter. Jag fick idag ett telefonsamtal från Titus (Eifoszan Edition Nike) ägare om att röntgensvar äntligen kommit! Titus röntgades 14 december men inga plåtar kom till SKK förrän nu då… Resultatet blev HD-A och ED-0!!!! Jag är så glad på hans ägares vägar!

Min vecka har varit bra på nya ”jobbet”. Har kunnat jobba hemifrån två dagar vilket är jätteskönt med tanke på hundarna. Det var ingen på kontoret de två dagarna så ingen idé att jag åkte in själv då.

Idag filmade jag lite när jag tränade Zoe i köket. Inte så mycket plats så det blir mest stegförflyttningar och startträning (som filmen börjar med). Var inte alls meningen att hon skulle göra ”om” eller ”stå på händer”. Hon har fått en mycket god bakbenskontroll men har lite svårt att inte blanda ihop ingångsställning och ”om”. Så nu har jag lite problem med att Zoe gärna kör in baken bakom mig och sätter sig snett. Backabde fungerar dåligt just nu som ni kan se. Några gånger sätter hon även sin framtass på min fot… Detta har blivit bättre men även detta härrör från ett trix… nämligen att hon står mellan mina ben med sina framtassar på min fötter samtidigt som jag går framåt. Svårt att träna bort sådana små detaljer tycker jag.

Denna gång har jag använt min pappas filmkamera så kvalitén på filmen är hel okej denna gång 🙂

Annonser

Responses

 1. Grattis till hd resultatet 🙂 träningen se kanon ut kul, Har du provat att belöna utåt i varor start och i halten?

  • Tack! 🙂 Jag kan inte säga att jag konsekvent belönar från utsidan. Tänker på det ibland. Om man ser till tassen så tror jag inte hon tog en enda halt utan att sätta sin högra tass på min vänstra fot. Tänkte först släcka ut beteendet med hjälp av klicker men blev lite svårt då jag la till att min vänsterhand åkte ut vid varje halt. Denna hjälp tog jag snabbt bort. Ska föröka tänka på att vara mer konsekvent med belöningsplacering!

 2. Hon är allt duktig Zoe! Vad kul Titus var fri på höfter och armbågar.

  • Ja superskönt 🙂 Tack!

 3. Hon är så underbar lilla Zoe ❤ Jag borde få tummarna ur kanske i helgen och filma lite:)

  • Det tycker jag verkligen du ska göra 😉 För sin egen träninngs skull tycker jag det är jättebra. Trodde Zoe satte sig oftare snett än vad hon gjorde…

 4. Så flink Zoe var 🙂 Så hun satte framlabben på foten din en gang i filmen og det gjør Alfa også hele tiden 😛

  • Tack! Jag har verkligen haft jättemycket problem med att hon satte en tass på min fot. Det har nu blivit lite bättre men inte 100 %. Men det är ju verkligen jättesött 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: