Skrivet av: Anne Sofie | 23 februari 2011

Leksaksinventering

Nu är det alldeles för länge sedan jag skrev här. Inget nytt som hänt utan dagarna bara försvinner. Det finns alltså inte någon speciell anledning till att det har varit tyst härifrån på ett bra tag, annat än att jag inte alls har lust att sitta vid datorn på kvällarna när jag varit borta en hel dag. Men okej, det är  en dålig ursäkt för jag är ju inte iväg precis varje dag 😉

Hundarna har bara varit hemma själv någon dag i veckan och då blir de naturligtvis rastade vid lunch. Det var en liten omställning för dem att inte ha mig hemma precis hela tiden som innan. Även nyttigt för resten av familjen tror jag 😉 Nu är det andra än jag som kan ge hundarna mat, gå ut med dem osv. Det var liiiite dåligt innan.

Nu väntar jag på att frosten ska släppa igen så jag kan flytta mina slalompinnar. Börjar vilja ändra lite så vi kommer vidare i vår slalomträning (Vi=Zoe+jag). Vänsterslalom funkar finfint men högerslalom… där har vi haft lite problem. Hon springer gärna förbi första porten för att ta sista porten rätt. Det är ju efter den porten som belöningen kommer…. Jag har fått tänka till där en del. Jag kör 2 x 2-metoden. Får se om jag kan få någon att filma så ni får se. Hög motivation och hög fart har Zoe iaf!

Idag gjorde jag en leksaksinventering av min träningsväska.

En del leksaker är riktigt gamla som läderflätan. Kaninskinnet används inte så ofta då det inte alls håller för mina pumi. Bra om jag vill träna massor av fart. Bollar har jag inte i väskan men använder ibland. Finns ej med på bild. Oftast är det själva kampen med mig som mina hundar tycker är det roligaste. Vad har ni för leksaker i er träningsväska?

Annonser

Responses

  1. I Träningsväskan är kampen nr1, nr2bollar, men jag personligen är en mix. Hurdå?Jo jag ÄR nog rätt rolig när jag gör lekinvit,går ner på ”frambenen”å är superglad!Tar ”gärna”en boll i munnen å springer iväg. Testa!

  2. Jag måste skaffa lite längre kampleksaker till Figo som är het. Lucaz kampar riktigt bra med. Jag har läderflätor med som är bra att kasta och komma och kampa med. Men vill ha en längre.. Har flera kamp trossar. Sedan har jag en i fleece som är bra om mjuk för munnen. Boll på snören så klart. Hanske på snöre.. Jag har ett fårskinn som Figo kissade på en dag då han ville göra det till bara sitt.. Hmm.. Det ska jag göra lite leksaker av nu till våren hade jag tänkt 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: