Skrivet av: Anne Sofie | 20 juni 2011

Två nya KBHV-11

I söndags åkte min mamma och jag till Danmark för att ställa ut Zoe och Silaz på Köpenhamnsvinnare 2011 i Valby. Endast fyra pumi var anmälda varav en hane och tre tikar. De andra två tikar var redan champions i deras respektive land så det var lite nervöst vad domaren för dagen ville ha. Det hade jag inte behövt vara för Zoe blev BIR och Silaz BIM!  Zoe fick sitt andra danska ert och första CACIB. Silaz fick sitt fjärde CACIB men var redan dansk champion.

Tyvärr registreras inte vinnartitlarna i SKK sedan ett år tillbaka men i Danmark är både Silaz och Zoe Köpenhamnsvinnare 2010 & 2011.Domaren var lite rolig för redan innan BIR-BIM finalen visste jag redan vad han tyckte då han sa rakt ut till mig att han tyckte Zoe var bättre än min hane.

 

 

Pumisarna gick tidigt så vi hade gott om tid till finalen. Vi åkte rätt fort från utställningen för att besöka min mormor som bor på andra sidan av Köpenhamn. Hon är 92 år och fick för 6 månader sedan lämna sin lägenhet för att flytta in på ett hem då kroppen sa ifrån. INte lätt när man är helt klar i knoppen men kroppen lyder inte 😦 I alla fall så var det ett ypperligt tillfälle att göra ett litet kortare besök. Nästa bång vi ses är 3 juli för att fira hennes 93-årsdag. 🙂

Grupp 1 gick sist i finalen så vi behövde inte skynda tillbaka. Kl 17 var det vår tur att gå till förbedömning och sedan ett varv på röda mattan inan vi fick ett ”tack för att du kom”.

Detta var sista tävlingen/utställningen för min del. Nu håller vi uppehåll till augusti då vi tar nya tag med ny energi. Tre veckor kommer att spenderas i stugan i Danmark, en heldagskurs i avancerad handling (agility) ska jag gå och sedan en massa träning så vi är i toppform till sensommar/höstens tävlingar. 😉

 

Annonser

Responses

  1. Ett jättegrattis till dina fina Köpenhamsvinnare!

    • Tack Maria!!!

  2. Grattis till dom nya titlarna 🙂 Vad trevligt att ni han besöka din mormor också trist att hon blev tvungen att flytta men hoppas hon trivs.
    Ha det så jätte bra i Danmark vi ses väl till hösten 😉

    • Tack Sara! Japp om inte annat så ses vi ute på tävlingsbanorna. 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: