Skrivet av: Anne Sofie | 15 januari 2012

Agility 2012 är igångkickat!

Jag har snabbt blivit påmind om varför jag inte uppdaterar bloggen så ofta. Tidsbrist! Eller snarare så är det rätt skönt att ta lite datorfritt på kvällen efter en jobbdag. 😉 För 10 minuter har jag ju ofta till övers om jag bara vill. Gäller att prioritera.

I veckan var jag på ett fettfabrik, en fabrik som förädlar fetter och oljor i egenskap av mitt jobb. Urk säger jag bara. Och det sätter man i sig… Förädlade råvaror och processad mat är inte speciellt trevligt om man får lite insyn i processerna bakom. Det värsta med dessa fetter är att de ingår i så många livsmedel. Är rätt nöjd med att äta ekologisk Bregott. 😉

Jag kunde inte hålla mig borta från Hässleholms Hundcenter som hade invigning igår med en inofficiell agilitytävling. Alla fick springa två hopplopp så det blev en riktig rivstart efter två månaders träningsuppehåll från agility. Silaz var betydligt mer osäker och lyssnande än när vi slutade träna/tävla i höstas. Men snart växer nog hans horn ut igen. 😉 Första loppet var felfritt men med 0,66 tidsfel. Andra loppet ledde till disk. Först en missad slalomingång, sedan tvekade han på en tunnel så jag fick stå kvar och hann typ växa fast så jag inte hann placera mig bra när han kom ut ur tunnel. Jag hann helt enkelt inte med och det blev fel hinder.

Zoe tvekade lite på tunnlarna och sprang förbi några… Efter slalomproblem i första loppet fick vi inte upp flytet igen och jag mesade mig och gjorde inte ett tänkt blindbyte = det blev precis så fel som jag trodde det skulle bli utan bytet. Andra loppet hade vi himla bra känsla och speed men lite småfel som ledde till disk 😉 Men hon var grymt duktig ändå. Känns bra inför en ny sässong. På söndag (22/1) börjar ridhusträningen.

 

Annonser

Responses

  1. Härligt att vara på gång igen kan jag tänka mig 😀
    Roligt med regelbunden träning, oavsett om det är inne eller ute!

  2. sv; tack tack 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: