Skrivet av: Anne Sofie | 17 februari 2012

Upp och ned

Kan man radera ut två månader och börja om året på nytt? Och då inte behöva gå igenom samma saker igen? Jag har inte orkat eller velat skriva i bloggen och jag kommer inte gå in på något närmre men jag kan säga att livet förändrar sig, varken man vill eller inte.  Du har inte en aning om vad morgondagen har ett erbjuda, på gott och ont.

Grädden på moset, toppen av isberget eller hur jag nu ska utrycka mig, så löper tjejerna här hemma och Silaz har det jobbigt. Vi har snart tagit oss igenom Miras löp men så började Zoe löpa två veckor senare… Två höglöp eftervarandra blir lite för mycket för oss så jag kommer lämna SIlaz hos mina föräldrar en eller två veckor. Silaz brukar hålla sig lugn i början av löp och de första dagarna i höglöpet brukar i alla fall hans hjärna fungera. Desto närmre slutet av höglöpet vi kommer, desto drygare och pissigare blir han vilket i och för sig inte är så konstigt.

Vi har hunnit med en officiell tävling i agility i Karlshamn. En mycket trevlig tävling med roliga banor som var en bra start på tävlingsåret. Jag tävlade bara Zoe som verkligen gjorde sitt yttersta. Hon är en så kul och häftig hund att tävla med och vi börjar verkligen finna teamkänslan tycker jag! Tyvärr höll jag inte ihop, blev ett missförstånd som vi redda ut och så fick jag en black out och glömde banan. 0 fel men med en kass tid som räckte till 4:e plats. Om inte… Och samma sak i agilityloppet. Jag blev passiv och så var chansen oss förbi till ett nollat lopp. Bara att komma igen!

Nu går vi snart in i mars månad, lämnar vintern oss bakom och hoppas på lite ljusare tider.

 

Annonser

Responses

  1. Skickar strykekramar till dig från oss… Förstår att Silaz får flytta ett tag så att ni kan få lite ro där hemma 😉 Så får vi hoppas att efter regn kommer solsken ❤ Kram!

    • Tack Maria! Idag har det varit lugnt så han får stanna en vecka till… En veckas semester får han sedan. 😉 Kram

  2. Supersöta hundar!

    • Tack! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: