Skrivet av: Anne Sofie | 12 mars 2012

Värsta vårvädret

Löpet är över för denna gång. Blev till slut tre dagar som Silaz fick vara hos mina föräldrar, mest med tanke på mina grannar här i Karlskrona. Hundarna var inte speciellt tysta när jag inte var hemma och ingen fick en lugn stund här hemma.

Jag började nästan bli orolig för att det var något fel på Silaz då han inte orkade träna speciellt mycket under dessa veckor som mor och dotter löpte. Han blev snabbt trött och slö men i söndags var han sitt gamla vanliga jag igen under ridhusträningen 😀

Nu är det bara ett tillfälle kvar av ridhusträningen. Det kändes lite fel att träna inomhus i söndags då det var värsta vårvädret. Så fel så jag var på väg mot klubben i ställtet för ridhuset. Kom på det i sista sekund så jag fick bara köra en liten omväg. Det har verkligen varit lyxigt att få träna på färdiga kombinationer och banor som en annan har planerat och klurat på. Då får jag träna på sådant som jag kanske inte själv skulle ha tänkt på att bygga upp. Jag längtar ändå efter att få bygga upp lite vad jag själv vill träna på för idéer och inspiration blir jag ju matat med från facebook och OmAgility . Zoe har blivit mer galen för varje tillfälle och på senaste tävlingen var hon inte speciellt trevlig måste jag erkänna. Taggad och utåtagerande… Hon blev dessutom påhoppad av en annan hund strax före hon skulle starta men det gick bra. Aldrig kul bara.

Tävlingen var i Borås för två veckor sedan. En dubbel klass två som vi fick en hopp-pinne med oss hem från ifrån. Jag fick mig en rejäl tankeställare i första loppet och det var att jag måste vara mer noga med min egen uppvärming. Efter 2,5 timme i bil och kallt väder var jag stel och kunde inte alls röra mig alls. Det såg ungefär lika illa ut på filmen som det kändes under loppet.

Andra hopploppet missbedömde jag totalt och banan var ösigare än vad jag trott men med nöd och näppe kom vi runt felfritt och en 2:a placering. Agilityloppen kändes bättre men småfel av mig.

Dagen efter tävlade Linda med Eifoszan Eskil i lag-tävlingen och bidrog till riktigt fina resultat till deras lag. Grattis!

I söndags var det årsmöte i SvkFUR. Jag stod för omval som ordinarie (två år) men bad på förhand att bara bli omvald för ett år. Det betyder att jag nu är supleant vilket känns bra och mindre pressande. I och med årsmötet, avslutade jag även min tid som avelsråd. Vi har inte hittat någon ny som vill ta på sig detta ansvar så känner du dig manad – tveka inte att ta kontakt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: