Skrivet av: Anne Sofie | 01 juni 2015

Skaka liv i bloggen?

Jag har många gånger känt lusten till att skaka liv i bloggen men vart ska jag börja? Vilketforum, hund eller träning? Hur personlig ska jag vara? – Varför måste jag alltid ha så höga förväntningar på mig själv, att leverera allt perfekt… Detta hämmar mig något otroligt mycket… Så denna nystart får nog bli ett projekt i att släppa på prestigen och bara skriva. Min känsla från tidigare var att bloggen mest blev en redovisning och det var inre givande för mig. Jag är dålig på att skriva målformulering och ordentlig reflektera när det kommer till hundträning. Kanske detta ska vara en käpphäst för mina kommande inlägg! 

Min status just nu är stillasittandes 😦 Men nedräkningen har börjat! Den 8 juni ska jag på återbesök på ortopeden och hoppas på att komma därifrån utan gips! Jag bröt ett litet ben, talus, i ankeln den 12 april när jag var ute och bouldrade på ett litet klippblock. Frakturen går in i leden. Maximalt otur, trillade ca 1 meter och landade väldigt fel med klättererskor på. Jag har inte fått belasta foten överhuvudtaget sedan dess och hoppat på ett ben med kryckor. Hoppas jag är inne på sista veckan nu och 8 veckor i gipsstövel har gjort susen. Det har varit allt annat än lätt, att gå från väldigt aktiv till att inte ens kunna gå en promenad eller fixa att stå upp i mer än några minuter. Läkningen går framåt och foten känns bättre. Tyvärr lider jag av en ganska obekväm biverkning av medicin som jag måste injicera varje kväll. Mer eller mindre konstant illamående alla tider på dygnet. 

Många har undrat hur jag har löst det med hundarna. Det är mycket stor sorg i hjärtat att jag inte har kunnat promenerat eller tränat dem som jag planerat i snart två månader men min pappa har ryckt in och absolut gjort sitt bästa för att ta hand om hundarna. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: